Løbefest

Løbefest

Den sidste lørdag i januar har vi årets ’højdepunkt’, nemlig vores årlige løbefest, der har været afholdt stort set siden klubbens start.

Løbefesten 2017. Festudvalget havde igen arrangeret et brag af en fest for gå- og løbeholdet. Over 30 deltagere var vi til skøn mad, vin, snak og dans blev det også til.
Maden blev leveret af Karlebo Kro og Bjarni havde sørget for passede vine.
Under middagen var der forskellige festlige indslag. Astrid havde medbragt vores klubsang og desuden 101 sange fra højskolesangbogen, alle 101 blev ikke sunget, men mange blev det til med højt humør. Bjarni læste op om tabere og vindere. Karina fortalte om at runde 50 år og havde brev med fra ældreforsorgen, som viste sig kunne synges.
Som afslutning på middagen overrakte sidste år vinder af klubbens flotte vandrespand Tina spanden til årets nye stolte ejer af den. Det blev Karina, der modtog spanden med stolthed. Tina nævnte bl.a. Karinas “entusiasme” Ifm intervalløb og hendes arbejde med klubbens Facebook, som begrundelse for overrækkelsen. Det var i øvrigt 25. gang vandrespanden blev uddelt.
Aftenen fortsatte med den traditionelle pakkeleg, hvor Lasse vandt et par dejlige underbenklæder.
Selskabet fortsatte i baren og på dansegulvet.
En kæmpe tak til festudvalget for en fremragende aften !

Løbefesten 2016, blev afholdt i Mellemengens festlokaler, hvor 26 personer havde tilmeldt sig. Medlemmer fra både løbeklubben og gåholdet var repræsenteret, så der var rig mulighed for at mødes på tværs af motionsform. Festkomiten havde gjort sig umage med at blande folk, så snakken gik lystigt aftenen igennem.

Der blev serveret en flot 3-retters menu fra Karlebo Kro, fulgt op af gode vine udvalgt af vores lokale vinekspert Bjarni Jensen. Traditionen tro var der sange under middagen, og sidste års modtager (Mette) af klubbens vandrepokal gav denne videre til Tina. Pakkelegen forløb i nogenlunde god ro og orden – og der var et bredt udvalg af pakkeideer! Senere på aftenen blev danseformen også pudset af.

Så stor tak til alle der var med og gjorde aftenen hyggelig. Vi glæder os til at gentage successen til næste år – HUSK det er den sidste lørdag i januar.