Sidste Nyt

  • Årets Kokkedalløb fandt sted søndag, d. 13. august, 2017, kl. 11.00. Det var perfekt løbevejr  – ikke for varmt – ikke for koldt – ikke vådt og tilpas med vind. Vi prøvede i år med elektronisk tidtagning og forhåndstilmelding, og det gik godt. I alt deltog 95 løbere. Der var præmier til de 3 hurtigste piger og drenge (u/15) på 5km og til de 3 hurtigste damer og herrer både på 5 km og 10 km. Superbrugsen havde sponsoreret vand og æbler til løberne Derforuden var der lodtrækningspræmier sponsoreret af Superbrugsen Hørsholm og Karlebo Lokalhistoriske Forening.
  • Kokkedal Løbeklub starter op med GoRun arrangementer lørdag den 22. april kl. 10.00 og igen lørdag den 6. maj kl. 10.00. Vi har planlagt en rute
    på 2,5 km omkring åen. Start og mål er bag Holmegårdscenteret, ved Skovengen. 
    GoRun er et nyt, enkelt gå- og løbekoncept til hele Danmark – 5 kilometer på udvalgte dage. Ruten er ca. 2,5 km. og du kan vælge at gå eller løbe ruten 1 eller 2 gange. GoRun har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger. GoRun arrangeres i samarbejde med DGI. 
  • Solen skinnede og årets anden Cooper-test blev løbet d. 14. september, 2016. Coopertest resultater. Der var 9 løbere, som gennemførte testen, og der var høj motivation!
  • Årets Kokkedalløb fandt sted søndag, d. 14. august, 2016, kl. 11.00. Det var perfekt løbevejr  – ikke for varmt – ikke for koldt – ikke vådt og tilpas med vind. Vi prøvede i år med elektronisk tidtagning og forhåndstilmelding, og det gik godt. I alt deltog 52 løbere (resultatliste), men vi har plads til flere til næste år (søndag, d.13. aug. 2017). Der var præmier til de 3 hurtigste piger og drenge (u/15) på 5km og til de 3 hurtigste damer og herrer både på 5 km og 10 km, Se omtalen i Lokalavisen. Superbrugsen havde sponsoreret vand og æbler til løberne Derforuden var der lodtrækningspræmier sponsoreret af Superbrugsen Hørsholm, Nordea og Karlebo Lokalhistoriske Forening.
  • Har man lyst til at løbe/gå i Kokkedal Løbeklubs T-shirt eller vil man gerne have en ekstra, kan den købes hos Helle Armandi for 150 kr. så længe lager haves. For bestilling – send en e-mail til helle@armandi.dk eller ring: 2361 3652