Løbefest

Løbefest

I marts har vi årets sociale ’højdepunkt’, nemlig vores årlige løbefest for medlemmer og partnere. Festen har været afholdt hvert år stort set siden klubbens start. Løbefesten i 2024 afholdes 16. marts.

Løbefesten 2023
Herlig fest i Egedal Byens Hus i Kokkedal.

Æres-vandre-spanden blev givet til Joana. Stort tillykke.

Løbefesten 2022
Efter to års pause var det endelig muligt at feste i løbeklub-regi igen.

Hele 46 deltagere (medlemmer og partnere) var samlet til middag, pakkeleg, sang og hygge i Egedal Byens Hus i Kokkedal. God mad, god vin og god stemning.

Æres-vandre-spanden, som Ivar havde haft fornøjelsen af i 3 år (pga aflysninger) blev givet til Katja. Katja er forholdsvis ny i løbeklubben, og startede som ikke særlig erfaren løber. Men med flid er hun blevet en af klubbens trofaste løbere, og har deltagere i rigtig mange løb, bl.a. halvmarathon. Katja cykler også ofte med på cykelholdet om sommeren. Stort tillykke til Katja.

Tak til festudvalget for meget dejlig fest.

Løbefesten 2021
Festen blev aflyst pga. COVID-19 restriktioner.

Løbefesten 2020
Festen blev aflyst pga. COVID-19 restriktioner.

Løbefesten 2019
Æres-vandre-spanden blev videregivet fra sidste års modtager Bjarne, til årets modtager Ivar. Han har med sine mange løb på Bornholm og ved Esrum Sø gjort sig fortjent til den og han så meget glad ud for at modtage “spanden” – stort tillykke til Ivar.

Løbefesten 2018. Igen blev den årlige fest i Løbeklubben afholdt med super mad, dejlig vin og god stemning.

De 34 deltagere var i festhumør og lokalet i Egedalshallen var dækket flot op. Maden fra Karlebo Kro var lækker og understøttet perfekt af Bjarnis vinvalg.

Der blev sunget, skålet og stjålet pakkelegspakker.

Æres-vandre-spanden blev videregivet fra sidste års modtager Lisette, som i sin overdragelses-tale til årets modtager Bjarne bl.a. nævnte at Bjarne ofte og gerne påtager sig opgaver ifm klubbens aktiviteter og i bestyrelsen. Bjarne er en rigtig god løbekammerat som altid møder frem positiv og er opmuntrende og snakkende undervejs. Stort tillykke til Bjarne.

Tak til festudvalget for endnu en herlig og flot tilrettelagt fest for løbeklubbens medlemmer og partnere.

Løbefesten 2017. Festudvalget havde igen arrangeret et brag af en fest for gå- og løbeholdet. Over 30 deltagere var vi til skøn mad, vin, snak og dans blev det også til.
Maden blev leveret af Karlebo Kro og Bjarni havde sørget for passede vine.
Under middagen var der forskellige festlige indslag. Astrid havde medbragt vores klubsang og desuden 101 sange fra højskolesangbogen, alle 101 blev ikke sunget, men mange blev det til med højt humør. Bjarni læste op om tabere og vindere. Karina fortalte om at runde 50 år og havde brev med fra ældreforsorgen, som viste sig kunne synges.
Som afslutning på middagen overrakte sidste år vinder af klubbens flotte vandrespand Tina spanden til årets nye stolte ejer af den. Det blev Karina, der modtog spanden med stolthed. Tina nævnte bl.a. Karinas “entusiasme” Ifm intervalløb og hendes arbejde med klubbens Facebook, som begrundelse for overrækkelsen. Det var i øvrigt 25. gang vandrespanden blev uddelt.
Aftenen fortsatte med den traditionelle pakkeleg, hvor Lasse vandt et par dejlige underbenklæder.
Selskabet fortsatte i baren og på dansegulvet.
En kæmpe tak til festudvalget for en fremragende aften !

Løbefesten 2016, blev afholdt i Mellemengens festlokaler, hvor 26 personer havde tilmeldt sig. Medlemmer fra både løbeklubben og gåholdet var repræsenteret, så der var rig mulighed for at mødes på tværs af motionsform. Festkomiten havde gjort sig umage med at blande folk, så snakken gik lystigt aftenen igennem.

Der blev serveret en flot 3-retters menu fra Karlebo Kro, fulgt op af gode vine udvalgt af vores lokale vinekspert Bjarni Jensen. Traditionen tro var der sange under middagen, og sidste års modtager (Mette) af klubbens vandrepokal gav denne videre til Tina. Pakkelegen forløb i nogenlunde god ro og orden – og der var et bredt udvalg af pakkeideer! Senere på aftenen blev danseformen også pudset af.

Så stor tak til alle der var med og gjorde aftenen hyggelig. Vi glæder os til at gentage successen til næste år – HUSK det er den sidste lørdag i januar.