Facebook

facebookikon Følg os på Facebook – klik her

Opslag fra Kokkedal Løbeklubs Facebook kan ses nedenfor

Hvis du ikke selv har en Facebook-profil kan du alligevel følge med på vores Facebookside her nedenfor.

1 week ago

Kokkedal Løbeklub

Vagtskifte og stort fremmøde!

Efter eget ønske trådte vores formand siden 2011 Egon Erlandsen tilbage igår på generalforsamlingen og indtog istedet rollen som næstformand.

Vores nye formand Helle Armandi (tidligere næstformand) takkede Egon for hans kæmpestore indsats for klubben igennem utroligt mange år, dels som formand men også som menigt medlem af klubben samt forskellige andre roller i bestyrelsen.

Klubben ønsker Helle tillykke med valget og takker også Egon for hans enorme arbejde i og for løbeklubben og glæder sig over at Egon fortsat vil være tæt knyttet til bestyrelse og klub.

Sidst men ikke mindst, siger bestyrelsen mange tak for det store fremmøde til Generalforsamlingen. Hele 34 deltagere, hvilket svarer til 50% af medlemmerne! Det er der vist ikke mange foreninger, der kan matche. Også tak fordi I alle blev til den efterfølgende vinsmagning flot arrangeret af Bjarni.

God weekend.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

3 weeks ago

Kokkedal Løbeklub

2. pinsedag, 10. juni 2019, afholdes Royal Run igen.

Tilmeldingen er åben – og der er Early bird-rabat indtil i dag 31. januar 2019.

Kokkedal Løbeklubs bestyrelse har besluttet, at Royal Run i år er det løb vi prøver at samle så mange som muligt fra løbe- og gåholdet som deltagere til og derfor kan medlemmer af Kokkedal Løbeklub få et tilskud hvad enten man vil gå en mile (tilskud 90 kr) eller løbe 10 km (tilskud 100 kr).

Man skal selv sørge for tilmelding via: www.royalrun.dk
og huske at gemme kvitteringen for betalingen. Når man har gået/løbet 10. juni, kan man efterfølgende hæve sit tilskud mod visning af kvitteringen til kasseren.

Se mere og tilmeld dig på www.royalrun.dk

(foto lånt fra Royal Run - fotograf: Jan Kejser)
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

3 weeks ago

Kokkedal Løbeklub

I lørdags, imens mange af klubbens medlemmer forberedte sig til aftenens fest, løb Michelle sit 2. Hammer trailløb på Bornholm.

21 km i særdeles kuperet og vanskeligt terræn. Hver deltager skal selv have rygsæk med div. forplejning og tæppe, hvis man må udgå undervejs.

Michelle klarede løbet 15 min hurtigere end sidste år.

Så flot Michelle - stort tillykke - det ser fantastisk ud !
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

3 weeks ago

Kokkedal Løbeklub

I går blev den årlige fest i Løbeklubben afholdt igen med super med mad, dejlig vin og god stemning.

De 34 deltagere var i festhumør og lokalet i Egedalshallen var dækket flot op. Maden fra Karlebo Kro var lækker og understøttet perfekt af Bjarnis vinvalg.

Der blev sunget, skålet og stjålet pakkelegspakker.

Æres-vandre-spanden blev videregivet fra sidste års modtager Lisette, som i sin overdragelses-tale til årets modtager Bjarne bl.a. nævnte at Bjarne ofte og gerne påtager sig opgaver ifm klubbens aktiviteter og i bestyrelsen. Bjarne er en rigtig god løbekammerat som altid møder frem positiv og er opmuntrende og snakkende undervejs. Stort tillykke til Bjarne.

Tak til festudvalget for endnu en herlig og flot tilrettelagt fest for løbeklubbens medlemmer og partnere.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del