Sponsoraftaler

Massage

Anni Mathiesen
Hjortevænget 505
2980 Kokkedal
Hjemmeside med tidsbestilling: https://annimathiesen.dk/kontakt-anni/

Løbeklubbens medlemmer får rabat.

Skadesbehandling – aTreatMeant4you

Er du kommet til skade eller døjer du med vedvarende smerter og ømhed, du ikke kan slippe af med eller gå eller løbe væk, så har Kokkedal Løbeklub indgået en rabataftale med aTreatMeant4you (i Humlebæk). Der gives 150 kr. i rabat til medlemmer af Kokkedal Løbeklub.

Besøg aTreatMeant4you’s hjemmeside eller Facebook for at læse mere om behandlingsformer.

Besøg aTreatMeant4yous hjemmeside
Besøg aTreatMeant4yous Facebook

Er du interesseret i et længere forløb får Kokkedal Løbeklub yderligere rabat og sparer mere end 3.000 kr. ved at gennemgå et forløb med Strukturel Integration hos aTreatMeant4you.

Klubløbetøj

Nordea

I 2015 indgik løbeklubben en sponsoraftale med Nordea, hvilket betød, at løberne i klubben fik et pænt tilskud til køb af nyt og ensartet løbetøj med Kokkedal Løbeklubs logo. Klubtøjet bliver brugt både til daglig træning og som tøj godkendt af DAF til mesterskaber. Kontrakten udløb ved udgangen af 2015.

klubtøj1 klubtøj2

Nordea-fonden: Støtte til Kokkedalløbet 2021

Kokkedal Løbeklub har modtaget støtte på DKK 5.000 til Kokkedalløbet 2021.

Nordea-fonden har et almennyttigt og støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Med Løbspuljen uddeles i 2021 5 mio. kr. til mindre motionsløb i hele Danmark, der motiverer til mere bevægelse i det fri og bidrager til, at flere får sved på panden i fællesskab med andre.

Læs mere på www.nordeafonden.dk/løbspuljen